+385 99 683 0636
info@webeffect.hr

Brendiranje tvrtki

U danasnjem svijetu velike konkurencije sve je teže istaknuti se na tržistu. U tome Vam pomažemo mi. Stvaramo snazan vizualni identitet, koji stvara trajan dojam i u konačnici ojačava Vas brand. Kroz unaprijed definirane faze stvaramo novi vizualni identitet ili osvježavamo postojeći na osnovi ideja, smjernica i povratnih informacija dobivenih od Vas. Možemo Vam ponuditi sljedeće usluge grafičkog dizajna:
-dizajn logotipa
-dizajn vizitki
-dizajn brošura
-dizajn cjenika

branding_CRO_illustration
webshop_dev_illustration

Izrada web stranica i aplikacija

Web stranica je najčešće prvo mjesto gdje će Vaši potencijalni i postojeći klijenti potražiti informacije o Vama i Vašem poslovanju.
Izrađujemo potpuno nove web stranice ili redizajniramo već postojeće web stranice. Danas je web stranica neizostavan dio poslovanja bilo koje tvrtke i najbolji način prezentacije proizvoda i usluga. 

Programiranje iOS, Android i Huawei mobilnih aplikacija u tehnologiji React-Native.

Digitalni marketing

Digitalni marketing dokazano će transformirati Vaše poslovanje te povećati poslovne prinove. Analizom Vaše web stranice i društvenih mreža doznajemo tko je ciljna skupina kojoj se trebate obraćati. Pravim riječima i kvalitetnim sadržajem ispričat ćemo Vašu priču i predstaviti Vaš brand na najbolji mogući način. Radimo SEO optimizaciju za tražilice, pisanje sadržaja za društvene mreže, Google i Facebook oglašavanje čime podižemo vidljivost Vaše web stranice.

email_digital_marketing_illustration
affiliate_illustration

Cijena izrade web stranice

Svjesni smo da je cijena izrade web stranice vrlo važan čimbenik. Cijena izrade web stranice rijetko kad je fiksna i ovisi o više faktora – broju stranica, količini materijala,  funkcionalnosti Vaše stranice, vrsti tehnologije, o tome je li višejezična ili ne, kupnji domene i hostingu.
Nakon što se upoznamo s Vašim zeljama , idejama i dogovorimo gore navedene ciljeve, odredujemo cijenu web stranice.